18. 12. 2020.

ICOM Hrvatska 2020-2023

Zahvaljujemo svim članicama/ovima (88) koji su se registrirali da prisustvuju Redovitoj godišnjoj izbornoj (2020.) skupštini ICOM Hrvatska održanoj 17. prosinca i koji su pristupili javnom izjašnjavanju na Skupštini oko rada ICOM Hrvatska u prethodnoj godini te jednako tome tajnom elektronskom izjašnjavaju oko novog vodstva ICOM Hrvatska za mandatno razdoblje 2020-2023.

Za one koji nisu mogli biti prisutni na Skupštini ovdje u nastavku kratki sažetak:

- sve točke po javnom glasanju su usvojene, uključujući izvješće oko programa rada i financijskog izvješća za prethodnu godinu

- oko novog vodstva ICOM Hrvatska za mandatno razdoblje 2020-2023, rezultati tajnog glasovanja članova definirali su da će u narednom razdoblju vodstvo ICOM Hrvatske biti u sastavu:

Predsjednica:

Modrić Surina, Željka

Članovi Izvršnog odbora (abecednim redom, po prezimenu):

- Babić, Darko

- Dronjić, Matija

- Dunato, Jelena

- Perinčić, Tea

Čestitamo svim kandidatima na izboru, te zahvaljujemo i ostalim kandidatima oko interesa za sudjelovanju u vodstvu ICOM Hrvatska. Postojanje više kandidata naspram mjesta koja su raspoloživa dokaz je, čvrsto vjerujemo oko važnosti ICOM Hrvatska i njegovog utjecaja na muzejske politike unutar Republike Hrvatske ali jednako tako (nadasve relevantno) i izvan nacionalnih okvira kako se pokazalo prethodnih godina.

Detaljnije informacije oko godišnje skupštine, točnije izbora novog vodstva možete pronaći u nastavku niže.

2020-12-17 Skupstina ICOM Hrvatska - rezultati glasanja - broj glasova

2020-12-17 Skupstina ICOM Hrvatska - rezultati glasanja - predsjednica

2020-12-17 Skupstina ICOM Hrvatska - rezultati glasanja - izvrsni odbor